Opinie użytkowników Hostr

Opinie użytkowników Hostr

8
1

Na podstawie 9 opinii użytkowników
w 1 języku


8.8

ŚWIETNY

Na podstawie 9 opinii użytkowników
w 1 języku

Ocena klienta dla Hostr

  • Niezawodność

    8,9 / 10

  • cennik

    8,9 / 10

  • Przyjazny użytkownikowi

    8,7 / 10

  • Wsparcie

    9.1 / 10

  • funkcje

    8.4 / 10

57 SUPERB!40 Dobrze31DECENT20POOR11 DZIEŃ Z DALA

Szczegółowe wyniki
/
Podsumowanie

Odpowiedz na {{name}}

*
Twoje imię

*
Twój email

To jest tylko ze względów bezpieczeństwa, twój e-mail nie będzie używany ani publikowany.

*Podsumowanie

Dodaj odpowiedź

Udostępnij tę recenzję



Aby kontynuować, wpisz swój adres e-mail

Zmień recenzję

Napisać recenzję

Napisz recenzję na temat Hostr

Tytuł
(Minimum 2 słowa)
0 ze 120 znaków
*

Podsumowanie
*

Twoje wyniki
(kliknij gwiazdki)
*

  • Niezawodność

  • cennik

  • Przyjazny użytkownikowi

  • Wsparcie

  • funkcje

Twój ogólny wynik
0
/10

Z jakiej usługi korzystałeś z Hostr?
*

– Wybierz typ usługi – Udostępniona AGENCJA BIZNESOWA FIRMA Nie wiem

Imię i nazwisko *

Link do JEDNEGO z twoich profili społecznościowych
(Opcjonalny)

LUB


Wyloguj

Witryna hostowana przez Hostr
(Opcjonalny)

Poprzedni hosting
(Opcjonalny)

Prześlij zrzuty ekranu

Kliknij tutaj, aby przesłać plik

Usuń zrzut ekranu

+ Dodaj zrzut ekranu

Wyrażam zgodę na gromadzenie przez HostAdvice informacji o mnie.
Jakie informacje zbieramy?

Dodaj recenzję
Każda recenzja jest sprawdzana przez nasz zespół.
Jeśli okaże się właściwe & prawdziwe, zostanie opublikowany w ciągu 48 godzin.

Wpisz swój adres e-mail, aby przesłać swoją recenzję

Uzyskaj wyjątkowe wskazówki dotyczące optymalizacji witryny & kupony hostingowe

Dodaj recenzję

Aby poprawić wrażenia użytkowników HostAdvice, zbieramy kolejne informacje o recenzencie:

Pełne imię i nazwisko – pokazujemy to w recenzji w różnych miejscach na naszej stronie internetowej oraz w naszych widżetach na stronach internetowych osób trzecich, jeśli z niej korzystają.

Adres e-mail – nigdy nie pokazujemy e-maila autora innym użytkownikom i używamy go wyłącznie do następujących celów:

  • powiadomienia o wszelkich aktualizacjach związanych z tą recenzją
  • dać użytkownikowi pełną kontrolę nad treścią recenzji (recenzje opublikowane za pomocą wiadomości e-mail mogą być w każdej chwili łatwo zmienione przez autora)
  • jeśli użytkownik ma profil Gravatar, e-maila można użyć do wyświetlenia jego awatara

Te informacje są opcjonalne i możesz je pominąć, jeśli nie chcesz się nimi dzielić.

Link do strony społecznościowej – używamy linku do profilu społecznościowego, aby pobrać z niego awatara użytkownika, a nazwisko autora jest linkiem, aby użytkownicy mogli mieć pewność, że ta recenzja jest opublikowana przez prawdziwą osobę. Zostanie on pokazany w recenzji w różnych miejscach na naszej stronie internetowej oraz w naszych widżetach na stronach internetowych stron trzecich, jeśli z niej korzystają. Te informacje są opcjonalne i możesz je pominąć, jeśli nie chcesz się nimi dzielić.

adres IP – wykorzystujemy te informacje, aby pokazać flagę kraju recenzenta w recenzji, a także wykryć oszustwa. Zbieramy te informacje automatycznie, gdy autor opublikuje recenzję. Nie pokazujemy adresu IP innym użytkownikom.

Ważny! Wszyscy recenzenci mogą poprosić o usunięcie wszelkich danych osobowych, które zostaną usunięte w ciągu 48 godzin od żądania.


Usługa używana


Każdy

  • Każdy

  • Sprzedawcy

  • Udostępniono


Język

język angielski
(9)


Sortuj recenzje według

Najnowszy

  • Najnowszy

  • Najstarszy

  • Pomocny

  • Najlepsza

  • Najgorszy

Wszystkie recenzje

Wsparcie
5

Domena
3)

Prędkość
2)


Zaufanie użytkowników jest naszym priorytetem nr 1! Firmy hostingowe nie mogą więc płacić za zmianę lub usunięcie recenzji.

Anna Janston

Anna Janston

Indie

  • Niezawodność10
  • cennik10
  • Przyjazny użytkownikowi10
  • Wsparcie10
  • funkcje10

10

Pomocny

(0)

Dzielić

Jak dotąd tak niesamowite!


Wykorzystana usługa: wspólna

Chciałem założyć własną stronę z blogiem, więc założyłem konto w HOSTR. Nie mogłem wymyślić, jak sprawić, by to wszystko działało i jak założyć moją stronę, ponieważ wydawało mi się to trudne, ponieważ jestem pierwszym raz. Skontaktowałem się z ich … Czytaj dalej wsparcie techniczne i w zasadzie wszystko dla mnie zrobili. Byłem bardzo szczęśliwy, że tak szybko mnie uruchomili. Byłem z nimi już prawie rok i nie miałem żadnych dalszych problemów


Odpowiedz na tę recenzję


Zmień recenzję

Opublikowano 21 września 2017 r

Pomocny

(0)

Dzielić

Shafiq Anjum

Shafiq Anjum

Pakistan

  • Niezawodność10
  • cennik10
  • Przyjazny użytkownikowi10
  • Wsparcie10
  • funkcje10

10

Pomocny

(0)

Dzielić

Niezłe wsparcie


Wykorzystana usługa: sprzedawcy

Kupiłem Hostr VPS i osiągnąłem dużą prędkość w mojej domenie z wystarczającą ilością miejsca. Jeśli chcesz taniego i niezawodnego dostawcy hostingu, możesz zaufać hostr. Nie mają żadnych problemów i są tego warte


Odpowiedz na tę recenzję


Zmień recenzję

Opublikowano 24 sierpnia 2017 r

Pomocny

(0)

Dzielić

Neeraj Kumar

Neeraj Kumar

Indie

  • Niezawodność10
  • cennik10
  • Przyjazny użytkownikowi10
  • Wsparcie10
  • funkcje10

10

Pomocny

(0)

Dzielić

To zdecydowanie najtańsze i najlepsze!!!


Wykorzystana usługa: sprzedawcy


Wzięte z, przesunięte z
Hostomy

Jeśli chcesz taniego i niezawodnego dostawcy hostingu, możesz zaufać hostr. Nie mają żadnych problemów i są tego warte


Odpowiedz na tę recenzję


Zmień recenzję

Opublikowano 22 lipca 2017 r

Pomocny

(0)

Dzielić

Ruhi Gupta

Ruhi Gupta

Indie

  • Niezawodność2)
  • cennik6
  • Przyjazny użytkownikowi2)
  • Wsparcie2)
  • funkcje2)

2.8

Pomocny

(0)

Dzielić

Nie mogę ci ufać!!!


Wykorzystana usługa: wspólna

Twoja witryna została utworzona w dniu 2016-03-05, ale pierwsza recenzja tutaj mówi, że jego witryna jest hostowana przez Ciebie przez 2 lata, jak to możliwe?
Czy to płatna recenzja czy coś takiego??


Odpowiedz na tę recenzję


Zmień recenzję

Opublikowano 24 czerwca 2017 r

Pomocny

(0)

Dzielić

Hostr

Pani, byliśmy wcześniej znani jako Cool Free Host, data, o której tu mówisz, jest naszą datą ponownego uruchomienia ….. Jeśli możesz znaleźć niezadowolonego klienta naszej usługi, daj mi znać, zapewniam cię nie znajdziemy nawet jednego klienta, ponieważ nie mamy jednego … = D

Odpowiadać

25 czerwca 2017 r

Ruhi Gupta

Ruhi Gupta

Planuję zbudować witrynę e-commerce (która z pewnością jest dużym i długim projektem) przy użyciu hostingu. Użyję WordPress, czy mogę na tobie polegać? a co, jeśli w przyszłości pojawią się jakieś komplikacje związane z ogólną usługą?

Odpowiadać

30 czerwca 2017 r

Hostr

Tak, proszę pani, możesz na nas polegać, w razie problemów możesz utworzyć zgłoszenie do pomocy technicznej z panelu klienta, tj. Client.hostr.in, a my natychmiast Ci pomożemy…

Odpowiadać

1 lipca 2017 r

Ruhi Gupta

Ruhi Gupta

Dobrze jest widzieć, że martwisz się tutaj obsługą odpowiedzi. Teraz myślę, że mogę na tobie polegać, ale wygląda na to, że zmieniłeś ogólny interfejs swojej witryny. Aby kupić wspólny plan hostingowy, nie mogę … Czytaj więcejign-Up, ponieważ nic się nie dzieje po wypełnieniu formularza informacji o rejestracji, a następnie kliknięciu przycisku Zarejestruj się pod warunkiem … Mniej

Odpowiadać

4 lipca 2017 r

Hostr

Możesz zarejestrować się tutaj: – http://client.hostr.in/reg, a następnie złożyć zamówienie z naszego panelu, jeśli utkniesz w dowolnym momencie, utwórz bilet pomocy technicznej, a ja pomogę ci jak najszybciej. Cały czas pracujemy nad ulepszeniem interfejsu naszej witryny, on … Czytaj więcejreby, dzięki czemu jest lepiej! Jeśli napotkasz problem z płatnością (jak zapłacić itp.), Utwórz bilet pomocy technicznej, a pomogę ci jak najszybciej! Mniej

Odpowiadać

4 lipca 2017 r

Ruhi Gupta

Ruhi Gupta

powiedziałem, że nie mogę się zarejestrować przy użyciu "http://client.hostr.in/reg" ponieważ nic się nie dzieje po wypełnieniu formularza rejestracji i kliknięciu "Zapisz się" przycisk. proszę, zaopiekuj się tym…?

Odpowiadać

4 lipca 2017 r

Hostr

Właśnie go przetestowałem, wydaje się, że działa dobrze …. Pamiętaj, że numer telefonu powinien być w formacie międzynarodowym. IE + 91XXXXXXXXXX Jeśli nadal występuje, spróbuj użyć innej przeglądarki..

Odpowiadać

4 lipca 2017 r

Ruhi Gupta

Ruhi Gupta

Próbowałem prawie wszystkiego ze swojej strony (również wprowadzałem swój numer telefonu w ten sam sposób), ale wydaje się, że nic nie działa. Czy możesz skontaktować się ze mną osobiście ([email protected])?…

Odpowiadać

4 lipca 2017 r

Ruhi Gupta

Ruhi Gupta

Wreszcie!! Zarejestrowałem się, tutaj problemem było hasło. Czy usunąłeś dodatki z hostingu współdzielonego, ponieważ nigdzie nie mogę ich znaleźć? Właściwie planowałem zacząć od twojego "Shared Hosting cPanel – 2017 SPECIAL # 3" ale w fut … Czytaj więcejJeśli będę potrzebować więcej pamięci lub przepustowości, albo obu, to jaka byłaby metoda (aktualizacji) tego? Mniej

Odpowiadać

4 lipca 2017 r

Hostr

Bardzo mi przykro z powodu twojego doświadczenia z nami, pracuję nad formularzem, aby go załatać. Jeśli chodzi o aktualizacje, proszę pani, możesz w każdej chwili wysłać mi wiadomość e-mail / utworzyć bilet pomocy technicznej na uaktualnienie zgodnie z Twoimi wymaganiami, a my … Czytaj więcej z przyjemnością cię uaktualnię! Sprawdź również swój adres e-mail. Wysłałem Ci wiadomość e-mail z mojego osobistego dokumentu tożsamości

Odpowiadać

5 lipca 2017 r

Hostr

Również w polu hasła wpisz tylko litery i cyfry, wystąpiły pewne problemy ze znakami specjalnymi … Spróbuję to naprawić jak najszybciej…

Odpowiadać

4 lipca 2017 r

Usama Nizamani

Usama Nizamani

Węgry

  • Niezawodność10
  • cennik10
  • Przyjazny użytkownikowi10
  • Wsparcie10
  • funkcje10

10

Pomocny

(0)

Dzielić

Najlepszy hosting w niskiej cenie z szybkim serwerem


Wykorzystana usługa: wspólna


Wzięte z, przesunięte z
SiteGround

Jestem byłym klientem Hostr, moja witryna była hostowana przez 2 lata na hostr. Nigdy nie napotkałem żadnych problemów ani problemów po stronie serwera, ale ich wsparcie pomaga mi naprawić problemy w mojej witrynie, co nie było ich obowiązkiem, ale ich celem jest utrzymanie klientów szczęśliwi, dlatego wspierają w każdej dziedzinie związanej z witryną


Odpowiedz na tę recenzję


Zmień recenzję

Opublikowano 6 czerwca 2017 r

Pomocny

(0)

Dzielić

Pokaż więcej recenzji

1
2)

Typowe ceny Hostr

Usługa
Miesięczny przedział cenowy

Shared Hosting
4,19 USD – 8,40 USD
"
href ="# hosting współdzielony">
3 plany

Usługi & Ceny są pobierane z hostr.in

Sprawdź podobne firmy hostingowe

funkcje

cennik

Niezawodność

Wsparcie

Prędkość

  • Porównać

    9.3

  • Porównać

    9.2

  • 8.4

  • Porównać

    3.1

  • Porównać

    9.0

  • Porównać

    9.2

  • 8,9

  • Porównać

    3.7

  • Porównać

    9.7

  • Porównać

    9.4

  • 8,9

  • Porównać

    4.5

  • Porównać

    9.3

  • Porównać

    9.3

  • 9.1

  • Porównać

    2.6

  • Porównać

    9.7

  • Porównać

    9.2

  • 8,7

  • Porównać

    3.6

Ceny Hostr, Plany & Funkcje – 2020

Wspólne plany hostingowe

Nazwa planu
Przestrzeń
Pasmo
Płyta
Liczba witryn
Cena £
Wynik

AGENCJA

20 GBbez limitucPanelbez limitu


5,60 USD

8.8

Detale

BIZNES

10 GBbez limitucPanelbez limitu


4,19 USD

8.8

Detale

FIRMA

50 GBbez limitucPanelbez limitu


8,40 USD

8.8

Detale


Zobacz najlepsze alternatywy dla Shared Hosting


Bezpłatna domena jest dołączana przy zakupie dowolnej usługi hostingowej od Hostr

Prześlij kupon Hostr

Lokalizacje serwerów

Los Angeles

Miami

Londyn

Hajdarabad

Kilka słów od Hostra

Hostr został założony w 2016 roku w Indiach przez kilku webmasterów, którzy mieli tylko jeden cel: najtańszy i najpotężniejszy hosting. Nie jesteśmy dystrybutorem, który ma niewielki lub żaden dostęp do serwera, ani nie jesteśmy dostawcą dużych przedsiębiorstw, jesteśmy firmą średniej wielkości znaną z jakości świadczonych usług. Nasze plany odpowiadają potrzebom początkującego blogera w wersji Professional….

Odwiedź Hostr

Hostr nie spełnia Twoich wymagań?

Sprawdź podobne firmy hostingowe:

858 recenzji

Od

2,95 USD

/ miesiąc

739 opinii

Od

3,29 USD

/ miesiąc

397 recenzji

Od

2,95 USD

/ miesiąc

Potrzebujesz pomocy w znalezieniu odpowiedniego hosta dla swoich potrzeb?

Odpowiedz na kilka bardzo prostych pytań, a dowiesz się

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me